Over ons - Rebellenclub

Over ons

Over ons

Onder het motto ‘”Alles wat mannen willen & waar vrouwen vrolijk van worden” verkoopt de Rebellenclub een opvallend aanbod van producten van zowel bekende merken als jong talent van eigen bodem. Unieke items waar je trots op bent.
Zoals platen en platenspelers, stoere rugzakken van Hershel Supply,  unieke Spruitje lampen, de prachtige prenten van Liekeland, originele woonaccessoires en stoere cactussen. Verbindende factor is dat elk product met zorg geselecteerd is en past bij de huidige trends. Wekelijks wisselt het assortiment dan ook en verrassen je dan ook graag met leuke items.

We love music

De beste manier om muziek te beluisteren is en blijft de platenspeler. Wij verkopen de complete collectie van Crosley, inclusief de hippe gekleurde koffertjes. Net als de populaire Soundmaster platenspelers kan je deze vinden in onze shops. Ook zijn de gelimiteerde Music on Vinyl platenspelers leverbaar.

Daarnaast verkopen we zowel nieuwe als tweedehands vinyl platen in bijna alle genres. Bij Loods 5 Zaandam vind je zelfs duizenden platen op voorraad. Deze worden wekelijks aangevuld met nieuwe titels.

Ook hebben we mooie bluetooth oplossingen zoals The Vamp. En voeren we de stijlvolle Urbanears hoofdtelefoons en stoere Marshal producten.

Lokaal talent!

We zijn altijd op zoek naar bijzondere producten waar we onze klanten mee kunnen verrassen. Producten met een verhaal, eerlijk en authentiek. En meestal met de hand gemaakt. Unieke producten van Nederlandse bodem die we graag voorstellen aan een groter publiek.

Hiervoor werken we samen met een aantal illustratoren en ontwerpers. Deze talenten maken hun producten in eigen studio, vaak zijn ze dan ook genummerd of gesigneerd.

Voorbeelden hiervan zijn de lampen van Spruitje, de prachtige papercuts, prints en kaarten van Whispering Paper en de vaasjes van Studio JAAF. Maar ook de meer dan uitgebreide lijn kaarten, posters en prenten van Liekeland.

Rebellenclub Kids

De mooiste merken speelgoed vind je bij Rebellenclub Kids. De leukste producten van Janod, Jellycat, Ikonic Toys, Vilac, Best Years vormen samen een prachtige collectie tijdloze cadeaus. Veelal met zorg voor mens en natuur geproduceerd. Eerlijk en eigenwijs speelgoed. Alleen voor echte belhamels!